Interview met het team !

Hallo! Fijn dat je even de tijd neemt om dit te lezen.
Omdat een band opbouwen toch ook in een webwinkel belangrijk is, kan je hieronder een interview met het team achter Time to Cozy up lezen.

We stellen onszelf even voor?

Wij zijn Alex en Elke, sinds 1999 gelukkig getrouwd en wonen al langer samen in Brasschaat. Na de klassieke jaartjes samenwonen en trouwen, kwam er al snel gezinsuitbreiding. Ons huishouden werd opgevrolijkt met een zoon en een dochter, ondertussen al 2 flinke tieners. 

Wij houden van gezelligheid, knuffels, vriendschappen en diertjes, dus ons drukke leven kreeg al snel de nodige opvulling. Op dit ogenblik slaapt in de veranda een "antieke" poes Smokey (21 jaar), het is een stukje van het meubilair dat er altijd al is geweest. En in de zetel liggen onze 2 trouwe viervoeters Borre (12) en Cézar (10) te snurken. Onze Beaglevriendjes hebben we geadopteerd en maken nog maar enkele jaren deel uit van ons gezin, maar we zouden ze niet meer kunnen missen. test>

Waarom een webshop?

Zeer goede vraag. We wilden iets creëren, iets van onszelf opbouwen. Maar wat... , een extra boeleke... neen, zo'n creaties lopen er al rond..... nog een extra hondje opvangen.... neen, 2 daar hebben we toch al onze handen aan vol..... .
Omdat we altijd op zoek gaan naar het leukste, origineels en creatiefste cadeau voor vrienden, familie, neefjes of nichtjes.... , ontstond er een klein zaadje.
Na heel wat wikken en wegen en lange babbels ontstond " time to cozy up"

Waarom de naam Time to cozy up?

Het liefste van al maken we ons huis gezellig, ontvangen we vrienden, genieten we van zwoele zomeravonden in de tuin... . Elke winter of elke zomer nemen we dan ook even de tijd om ons huis op te vrolijken en te "cozy uppen" voor het komende seizoen. 

De producten in de webshop zijn allemaal bij elkaar gesprokkeld met dit idee in ons achterhoofd.

Waarom kiezen voor Time to cozy up?

Bij ons ben je zeker van producten van topkwaliteit, die met de grootste zorg worden verpakt en verstuurd. We proberen ook steeds producten te vinden, die je niet overal zomaar kan krijgen.


Graag heten wij iedereen welkom in onze webshop!

Come in and cozy up!

Alex & Elke